Великобритания обеща във вторник да удари Русия много силно с целенасочени

...
Великобритания обеща във вторник да удари Русия много силно с целенасочени
Коментари Харесай

Джонсън обеща да удари Русия много силно със санкции

Великобритания даде обещание във вторник да  " удари Русия доста мощно " с целенасочени наказания и да наложи по-строги ограничения при положение на пълномащабно навлизане, откакто Кремъл подреди на войски да влязат в два подкрепяни от Москва размирен района в Украйна, оповестява Дарик.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 547
След утринната среща с началниците на службите за сигурност министър-председателят Борис Джонсън даде обещание по-късно в Народното събрание да разкрие " първия пакет от стопански наказания на Обединеното кралство против Русия ".

" Те ще ударят Русия доста мощно и има още доста неща, които ще създадем при положение на инвазия ", сподели той пред кореспонденти.

" Не се съмнявайте, че в случай че на съветските компании се попречи да набират капитал на финансовите пазари във Англия, ако разчистим фасадата на съветската благосъстоятелност върху компании, върху парцели, това ще стартира да боли. "

Джонсън съобщи, че може да се наложи да отиде по-далеч, като се има поради упованието за " още по-ирационално съветско държание ", защото " всички доказателства сочат, че президентът Путин в действителност е податлив към пълномащабно навлизане в Украйна ".

Подобен ход би бил  " безусловно пагубен ", добави той, като съобщи, че е " безусловно жизненоважно да се постави изпитание завладяването на друга европейска страна да не успее и Путин да се провали ".
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 547  Съюз на демократичните сили осъжда следващия акт на тъпчене на интернационалното право от страна на режима на Путин Съюз на демократичните сили осъжда следващия акт на тъпчене на интернационалното право от страна на режима на Путин  Русия е подготвила лист с украинци, които да бъдат екзекутирани? Русия е подготвила лист с украинци, които да бъдат екзекутирани?  Буяр Османи осъди съветското признание на Донецк и Луганск Буяр Османи осъди съветското признание на Донецк и Луганск
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР